0 items
€ 0,00
Subtotaal
Verzendkosten
€ 0,00
€ 0,00
Totaal incl. BTW € 0,00

Ruilen / retourneren

Uw kunt uw product helaas niet retourneren. Dit komt omdat de producten uniek en gepersonaliseerd zijn welke we specifiek voor u maken. De wettelijke garantie is van toepassing op onze producten.
 
Bent u echter niet tevreden met uw product, neem dan zeker contact met ons op. Ons doel is om ieder product naar volle tevredenheid van de klant te fabriceren. Eventuele problemen en/of gebreken lossen we daarom uiteraard graag voor u op.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het door ons gemaakte product. Wij vinden dit uiteraard zeer vervelend om te horen. Omdat wij zelf ook niet tevreden zijn met een product waar ú niet tevreden mee bent willen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat u toch een product krijgt welke voldoet aan al uw verwachtingen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan te laat versturen van de producten, of het niet netjes te woord staan via telefoon of email. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Laat het ons weten, en we zoeken samen naar een gepaste oplossing.

Zodra u uw klacht kenbaar heeft gemaakt bij ons via 040-3040047 of info@personalpresent.nl zullen wij zo snel mogelijk (doch uiterlijk binnen 10 werkdagen) voor een oplossing zorgen. Kunnen we uw klacht om wat voor reden dan ook niet naar volle tevredenheid oplossen kunt u na retour zending van het product het volledige aankoopbedrag terug krijgen.

Mochten de klachten niet door ons opgelost kunnen worden, kunt u altijd contact opnemen met www.sgc.nl